İçeriğe geç

Kaç Çeşit Lazer Epilasyon Var

En iyi lazer epilasyon çeşidi hangisi?

Nd-Yag lazer epilasyon koyu tenliler için en uygunudur. Nd-Yag lazer epilasyonun etki mekanizması, lazer epilasyondan gelen ışık ve ısının cilt ve kıldaki pigment olan melanin tarafından emilme hızıdır.

Kaç tür lazer epilasyon var?

Lazer epilasyonun dört çeşidi vardır. İsimlerine göre bunlar yakut lazer, aleksandrit lazer, diyot lazer ve Nd:Yag lazerdir. Yakut lazer: 694 nm dalga boyuna sahip bu lazer türü kısa kıllarda etkilidir. Açık ten tipleri için daha uygundur.

Hangi lazer daha kalıcı?

Ayva kılları için en etkili ve kalıcı seçenek genellikle buz lazerdir. Buz lazer, diğer lazer cihazlarına göre ince ve açık renkli kılları tespit etmede daha başarılıdır, bu nedenle buz lazer yüz ve diğer hassas bölgeler için en uygun seçenektir.

Kalın tüyler için hangi lazer?

Alexandrite lazerler kalın ve siyah kıllarda kullanılan bir lazer türüdür. Diğer lazer türleri gibi vücudun her yerinde kullanılır ancak yüz bölgesinde kullanımı için tıbbi muayene gerekir. Alexandrite lazer epilasyon hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

Vajina bölgesine lazer epilasyon nasıl yapılır?

Özel bölgelerde kalıcı çözümler sunan lazer epilasyon, öncelikle işlemden bir gün önce tıraş bıçağıyla kılların alınmasını içerir. Daha sonra işlem günü etkilenen bölgeye ağrıyı önlemek için bir jel sürülür. Bu jel ağrı hissini en aza indirir. Daha sonra lazer ışınları anüs, kasık ve genital bölgeye uygulanır.

Buz lazer mi daha iyi alex mi?

Daha koyu ten rengine sahip kişiler için buz lazer, alexandrite lazerden daha etkilidir. Alexandrite, açık tenli kişiler için daha kullanışlı bir yöntemdir. Alexandrite lazerin yaz aylarında sınırlı kullanımı olsa da, buz lazerde durum böyle değildir.

Her lazer öncesi jilet şart mı?

Seans öncesinde, kılların çok uzun olmaması ve genellikle bir jiletle kesilmesi önerilir. Bu, lazer ışığının doğrudan kıl köküne ulaşmasını sağlar ve böylece tedavinin etkinliği en üst düzeye çıkar. Seanstan kısa bir süre önce kılların kesilmesi, tedavi sürecinin başarısında önemli bir faktördür.

En acısız lazer epilasyon hangisi?

Buz Lazer, patentli teknolojiler sayesinde ağrısız bir işlemdir, yan etki riski neredeyse yoktur ve tüm cilt tiplerinde, hatta bronzlaşmış ciltlerde bile güvenle kullanılabilir. Alexandrite lazerler bronzlaşmış ciltlerde kullanılamaz; cilt renginin açılması için en az bir ay beklemeniz gerekir.

Lazer tamamen bittikten sonra kalan tüyler nasıl alınmalı?

Lazer epilasyon seanslarından sonra kalan tüyleri nasıl alırım? Tedavi tamamlandıktan sonra, kıl kökünü harekete geçirmeyen düzeltme ve tüy dökücü krem ​​gibi yöntemlerle yeniden çıkan tüyler alınmalıdır.

Hangi lazer tamamen bitirir?

İnce tüyler lazer epilasyonla güçlendirilir. Epilasyonda en önemli şey konsültasyondur, çünkü uzman sizi bilgilendirecek olsa da, bazı tüylerinizin uygun olmasına rağmen sarı, ince tüylerin lazer tedavisi için uygun olmadığını size bildirmelidir.

Lazer epilasyon kaç yıl etkili?

Lazer epilasyon kalıcı mıdır? Gerçek terapötik lazer epilasyon cihazlarıyla yapılan tedaviler, hastaya neredeyse ömür boyu sürebilecek konforlu bir süreç sağlayabilir. Kıl sorunu çözülmüş olsa da, Amerika’daki uzmanlar yılda bir veya en azından iki yılda bir hatırlatma seansları yapılmasını öneriyor. (Ömür boyu konfor için.)

Tüm vücut lazer kaç ayda biter?

Lazer tedavisi kaç ay sürer? (Ortalama süre) Tüm vücuttaki lazer tedavisi 8-10 ay sürer. Özel bölgedeki (genital, bikini) lazer tedavisi 12-16 ay sürer.

En iyi sonuç veren lazer epilasyon cihazı hangisi?

Alexandrite lazer: 755 nanometre dalga boyuyla çalışır. Diyotla birlikte en popüler ve etkili lazer cihazlarından biridir.

Lazerden sonra kıllar neden çoğalır?

Hormonal düzensizlikler, cilt tipi, saç dokusu ve rengi sonuçları etkileyebilir ve saçların yeniden çıkmasına neden olabilir. Uygulamanın sonuçları genellikle %80-90 oranında kalıcıdır. Yani tedavi tamamlandıktan sonra saçların yeniden çıkma olasılığı %10-20’dir.

Hangi lazere gitmeliyim?

Genel olarak, Alexandrite tipi lazerler çok koyu tenli olmayan vücut bölgeleri için, diyot tipi lazerler yüz bölgesi ve çok koyu tenli vücut bölgeleri için, Nd-Yag tipi lazerler ise derin yerleşimli kıllar için çoğu zaman en iyi seçeneği sunmaktadır.

Hangi lazer kesin çözüm?

Buz Lazeri üzerinde yapılan klinik çalışmalar, tüm cilt tiplerinde güvenli, etkili ve kalıcı lazer epilasyon sağladığını göstermiştir. Tüm bu özellikleriyle Buz Lazeri, günümüzde en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi olarak kabul edilmektedir.

Diode lazer mi Alexandrite mi?

Her iki cihazın da avantajları ve dezavantajları vardır. Alexandrite açık renk saç ve açık tenli kişiler için iyi bir tercih olabilir. Koyu tenli kişiler diyotları tercih etmelidir. Özellikle Alexandrite lazerle epilasyondan sonra bir ay güneşe çıkmaktan kaçınmak gerekirken, geri kalanlar için yaz aylarında epilasyon yapılabilir.

Alexandrite lazer mi soprano mu?

Uygulama alanları; Kişiden kişiye kıl yapısına ve cilt rengine göre değişmektedir. Soprano Titanium’un yılın her döneminde kullanılabilmesi, her cilt renginde ve hatta ince kıllarda bile kullanılabilen, büyük konfor sunan bir lazer epilasyon işlemidir. Alexandrite lazer beyaz ten ve siyah kıl yapısında daha etkilidir.

Lazer jelli mi jelsiz mi?

Diyot tabanlı lazer sistemleri için, teknoloji gereği ultrason jelinin kullanımı zorunludur. Kullanılan jel, lazer enerjisinin emilimini artırır ve böylece daha düşük enerji dozunun kullanılmasını sağlar. Ağrı ve cilt yanığı gibi yan etki riski azalır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir